Člověk žije jenom jednou.....:-))

Historie - Zprávy ze srazů konaných ve Fantasy klubu

21.01.2012 12:00

Zpráva z 6. srazu místnosti - masopustního - dne 18.2.2011
21.02.2011 09:43

6.sraz místnosti Swingers, který se konal – jak už je zvykem - v klubu Fantasy 18.února 2011, byl negativně poznamenán chřipkovou epidemií a začínajícími jarními prázdninami. Bohužel se nedá vyhovět všem lidem ohledně termínu. Takže účast na srazu byla nižší - sešlo se nás ke dvaceti. Byli jsme rádi, že mezi nás zavítaly i úplně nové tváře. Jak se opět ukázalo, kde se sejdou příjemní lidé s dobrou náladou, panuje veselá atmosféra plná humoru a jiskření:-)).

Pozitivně byl sraz ovlivněn gastronomicky – jak už se stalo tradicí. Musíme znovu poděkovat black.vladovi za vzorné zásobování srazu uzenými výrobky a koláčky, MártymuNovákovi za nedostižný dezert s názvem „ skleněný orgasmus „………..Jak se ale ukazuje, bude třeba zmenšit množství poživatin na srazech, protože už nejsme schopni ona kvanta zlikvidovat:-)).

Po srazu zůstaly všechny naše páry na párty, která se skutečně velmi dobře rozběhla. V jednu chvíli bylo v klubu na padesát lidí, což je návštěva velmi slušná. Bazének byl skoro stále plný lidiček. Při této příležitosti musím hlavně vyzdvihnout majitele Fantasy, který asi před měsícem měnil celý systém čistění bazénku za jinou technologii a tím docílil kvalitnější filtrace a průzračnější vody. Naši nováčci, podle jejich vyjádření, nebyli zklamáni, výborně se bavili a přesvědčili se , že to, co jim bylo vysvětlováno kolem swingers v naší místnosti, je pravdivé. Hlavně to, že člověk se může bavit po svém a nikdo ho do ničeho nenutí. Všichni konstatovali, že se jim v klubu líbí a že ho určitě navštíví znovu.
-----------------------------------------------------------------------

Zpráva z 5. srazu místnosti - Mikulášského - dne 4.12.2010
10.12.2010 16:27

Dne 4.12. 2010 proběhl už 5.sraz místnosti, tentokrát Mikulášský. Při účasti skoro třiceti lidí, kteří si sebou všichni přinesli skvělou náladu, bylo opět o veselí a humor postaráno. Jelikož byl Mikuláš, tak se nám tam sešel Mikuláš, andílek a několik čertů. Jak se už stalo pěknou tradicí, někteří účastníci přispěli svými výrobky do studeného bufetu, takže i z kulinářského hlediska nebylo o příjemné zážitky nouze. Tímto všem, co nějaký ten kus žvance přinesli - děkujeme - vše bylo vynikající !!!! Některé dámy oblékly velmi působivé a sexy kostýmy, a i díky tomu vybojovala reprezentantka naší místnosti druhé místo v soutěži o nejlepší kostým - jako sexy čertice. Ukazuje se , že naše srazy jsou opravdu dobrou příležitostí i pro nové zájemce o swingers - jak poznat prostředí a získat nové přátele. Na večerní párty zůstalo od nás 10 párů a když se k tomu přidali i hosté od klubu, tak se nás na večerní párty sešlo skoro 30 párů. Nálada byla parádní, ale mělo to jednu nevýhodu. Bazének byl skoro pořád obsazen:-))) Musíme znovu poděkovat ochotnému personálu klubu Fantasy, který i přes značně početnou večerní návštěvu, zvládl perfektně obsluhu a organizaci. Podle pozitivních ohlasů účastníků je jasné, že další sraz na sebe nenechá dlouho čekat.Rádi bychom, aby se srazy konaly každé 2-3 měsíce.
--------------------------------------------------------------------------

Zpráva z 3. srazu místnosti - antibsťákového - dne 25.6.2010
28.07.2010 13:05

V pořadí už 3. Sraz místnosti, který se konal 25.6.2010 v klubu Fantasy nesl „pracovní“ název antiabsťákový minisraz. Byl víceméně vsuvkou mezi pravidelnými čtvrtletními srazy a byl určen zvláště těm, kterým se doba mezi srazy zdála být příliš dlouhou….a těm, kteří odjíždí třeba na letní prázdniny s dětmi a do klubu se před prázdniny třeba ani nedostanou.

Účast nebyla taková jako na předešlých srazech – s čímž se – kvůli blížícím se prázdninám předem počítalo. Nicméně i těch 25 lidí kteří se na srazu sešli se dobře bavilo. Ani tentokrát nechybělo dost občerstvení. Vzhledem k tomu, že se nechci moc opakovat – mohu jen konstatovat, že atmosféra byla jako vždy vynikající a už se těšíme na další sraz.

SRAZ JE MRTEV – AŤ ŽIJE DALŠÍ SRAZ !!!!

Danusska.x a Cliff.2
-------------------------------------------------------------------------

Zpráva z 2. srazu - Májového - dne 7.5.2010
10.05.2010 19:56

Je skoro neuvěřitelné, že jsme se na na srazu sešli v klubu Fantasy v takřka stejném počtu, jako na minulém srazu v únoru – takže 44 z přihlášených 55 lidí. Musíme opětovně poděkovat všem, co přinesli něco k zakousnutí - přičemž přiznávám, že nám množství obětavě připravených pochutin tentokrát vyrazilo dech. Chvilku jsme uvažovali jestli tento sraz nepřejmenujeme na swingersko – gastronomický sraz. Společně se všemi , kteří tyto výrobky ochutnali , jsme konstatovali , že byly všechny úplně fantastické.

Postupně jsme se scházeli zhruba do 19,00 hod. a lidé se vzájemně představovali tak, aby každý věděl koho si má pod jakým nickem představit nebo s kým si to vlastně v naší místnosti chatuje. Myslím, že každý si našel někoho s kým si mohl promluvit……Aspoň doufáme, že se tam nikdo necítil odstrčen a bylo tam všem fajn.

Kolem 20 hodiny nám Reca.placha a martinasuperrrr předvedli ukázky břišních tanců a po předvedené ukázce se mohli i přihlížející diváci zapojit do výuky pod jejich vedením.

Myslíme, že atmosféru pokazila jen absence na sraz se velmi těšícího partnerského páru a to z důvodu jimi nezaviněné dvojité havárie. Takže přejeme Lence a Pepovi brzké uzdravení , ať se Lence nožka brzo zahojí…….a ať mohou na podzimním srazu vesele řádit.

Také musíme poděkovat klubu Fantasy - jeho majiteli Peťovi, jeho ženě Yvetě a oběma servírkám Evě a Petře. Majiteli za to, že nám svůj klub na naši akci poskytl , a servírkám za perfektní obsluhu….

Celkově si myslíme, že se sraz podařil a lidé se pobavili. O tom, co následovalo po srazu se tady nebudeme rozepisovat - (to je jiná kapitola ). A podrobnosti o této následné párty? Ty ať si každý sám sdělí tomu , komu uzná za vhodné :-))).

Doufáme, že sraz a "vše kolem něj" byl pro každého příjemný……:-)))

Budeme se těšit na příště !!!!!!!!!!

Danusska.x a Cliff.2

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zpráva z 1.srazu místnosti dne 12.2.2010.
14.02.2010 10:23

Sraz jsme pořádali dne 12.2.2010 od 17 - 21.00 hod. v klubu Fantasy v Praze 9 - Letňany. Byl to první pokus o sraz nové místnosti Swingers, i když byla postavena na základech "staré místnosti" a mnozí pamětníci srazů staré místnosti se jistě neubrání srovnávání.

Myslím si, že jsme se sešli v hojném počtu - nakonec z původně přihlášených 60 nás přišlo 45. Z toho byla převážná část párů, ale do klubu na prohlídku dorazili i 3 samotní muži a 2 samotné ženy. Petr - majitel klubu, je provedl po klubu a ukázal jim vše, co takový swingers klub může návštěvníkům poskytnout.

Postupně jsme se trousiil, podle možností, které každý má, protože sraz začínal v 17 hodin a to ještě někteří byli i v práci. Ale nakonec - v konečném počtu - 45 lidí jsme se sešli až kolem 19 hodiny. Potom si vzal slovo Cliff.2 a přednesl krátký proslov, který už dopředu všem sliboval a v něm všechny přivítal a poděkoval majiteli Fantasy za to, že nám umožnili sraz pořádat ve svém klubu Fantasy a přítomnému personálu za vždy milou obsluhu.

Myslím si, že i po stránce gastronomické se určitě nestrádalo a chci tady poděkovat všem, kdo přispěl jakýmikoliv pochutinami na naše občerstvení. Především za výborné tvarohové šátečky, chlebíčky, uzené maso, listové šneky, a jiné jídlo. Mysleli jsme si, že nanošené jídlo se nesní, ale v 21 hodin, kdy sraz končil - byly stoly naprosto vymetené :-))) I to je potvrzením, jak chutné byly výrobky našich účastníků, ...

Jelikož se jednalo o sraz - to znamená, že se zde seznamovali lidé, kteří spolu chatují v naší místnosti, a kteří se třeba naživo nikdy neviděli, tak doufám nikdo neočekával, že se budou konat závody ve swingers:-)))). K této oblíbené činnosti byla předurčena "nováčkovská párty", která následovala ihned po srazu.

Srazu se zúčastnili i lidé ze vzdálenějších měst - z Plzně, Brna, Olomouce apod. Doufám, že nelitovali své účasti a najetých km, a že se jim sraz libil. Hodně účastníků srazu zůstalo na následnou "nováčkovskou párty" , někteří i na sobotní "Valentýnskou párty".

Takže pokud mohu vše shrnout, myslím si , že se sraz povedl . Drtivá většina lidí se skvěle bavila , dobrá nálada vydržela všem - v což pevně doufám........ a proto už začínáme spřádat plány na další.....

Danusska.x a Cliff.2

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode