Člověk žije jenom jednou.....:-))

Historie - Srazy ve swingers klubu Extasy

21.10.2012 12:17

Srazy

Srazy místnosti Swingers se nám přestěhovaly do Brna do Extasy klubu. Také krásný sw klub, ale otevřený teprve v létě 2011. Jako organizátorka srazů doufám, že se srazy v Extasy klubu budou lidem líbit alespoň stejně, jako ve Fantasy klubu:-).

Kdy se konají:

Srazy swingerů a swingerek z Čech, Moravy, Slezska a Slovenska se konají pravidelně každý měsíc - viz. program sw klubu Extasy.

Kde se konají:

Konají se většinou od 18,00 - 21,00hod. v prostorách klubu Extasy, v Brně - Obřanech, Fryčajova ul. Jsou pro všechny lidi, kteří se zajímají o swingers nebo jsou činnými swingery a chtěli by také z očí do očí poznat lidi se kterými si chatují tady v místnosti. Je to také i pro lidi, kteří by se chtěli odhodlat někdy na swingers jít, netroufají si, ale zároveň by si rádi prohlédli "tajemný klub", který je pro swingers určený. Kapacita lidí je určena pouze možnostmi klubu a ten je asi 40 lidí. Na sraz mají přístup i samotní muži.

Občerstvení je zajištěno formou bufetu a toho co lidé přinesou - např. chlebíčky, buchty, apod. pochutiny - sní se všechno:-)))) Takže cokoliv donesete - uvítáme:-)))Pití si však účastníci platí sami.

Po skončení srazu je možné od 21.00 zůstat na párty, které se mohou zúčastnit už pouze páry a samotné ženy - dle klubových pravidel. Tato párty bude laděná jako Nováčkovská sw párty.


Registrace na sraz (od 18,00 - 21,00hod.) je na srazech - www.lide.cz - Srazy - ne na těchto webových stránkách!!!. Každý se musí sám zaregistrovat a nahlásit počet lidí kteří tam od něho půjdou.

Registraci na párty (od 21 hod.) si účastníci srazu musí sami udělat na stránkách Extasy klubu - www.swingersextasy.cz

Možnost ubytování: je možné po párty v klubu přespat (cena je 500,-kč za pár)- dopředu napsat

Potvrzení o zaregistrování každému pošlu na vzkazník do 3 dnů.Pokud se na něco chcete ještě zeptat, napište mi buď do vzkazníku na nick Danusska.x nebo na uvedený e-mail (kontakt).
 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode